BOMEN


Hoogte wordt in uw tuin gebracht door middel van bomen. Ter Schure Hoveniersbedrijf levert en plaatst bomen van verschillende  soorten en maten. Naast het planten van de reguliere hoogte en dikte maten, plaatsen wij ook bomen van groter formaat.


Als u er voor kiest om een boom te verwijderen uit uw tuin, kan Ter Schure Hoveniersbedrijf dit vakkundig voor u uitvoeren. Staat de boom op een vreemde plaats, hangt de boom bijvoorbeeld boven een schuur, dan kan Ter Schure Hoveniersbedrijf de boom door middel van klimtechniek uit uw tuin verwijderen. Op deze manier wordt de boom, tak voor tak afgebroken, zodat er zo weinig mogelijk schade ontstaat aan de omgeving.


Zit er in uw boom veel levenloos hout, dan is het verstandig om de boom te laten controleren en het levenloze hout te laten verwijderen. Wordt de boom te groot in de tuin, maar  u wilt deze niet weghalen, dan zijn er ook andere mogelijkheden, bijvoorbeeld kandalaberen of knotten. Kandalaberen is het sterk inkorten van de kroon. Knotten is het kappen van de boom op een bepaalde hoogte, vanaf dat punt kan hij weer uitlopen.


Het snoeien van fruitbomen is specialistisch werk en hiervoor kunt u beter een vakman inschakelen. Ter Schure Hoveniersbedrijf beschikt over de nodige kennis om deze bomen goed te kunnen snoeien.ontwerp              aanleg              onderhoud              bestrating              advies

Gerealiseerd door:

www.remcoreijenga.nl

WELKOM


Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf wat zich bezig houdt met alle werkzaamheden omtrent uw tuin.

CONTACTGEGEVENS:

Ter Schure Hoveniersbedrijf

M    06 10748528 info@terschurehoveniers.nl


VRAGEN?
NEEM 
CONTACT
MET ONS 
OP!Contact.html